Nuttige hardware voor je mobiele activiteiten samen met onze software Bluebeam Revu of Mobileforms

Onze software zijn gericht om ook mobiel te gebruiken. Wil je met bouwplannen op de werf en in alle weersomstandigheden kunnen raadplegen, dan moet je laptop of tablet voor ontworpen zijn, niet alleen een hoesje dus. En ben je mobiel naar klanten onderweg voor interventies, onderhoud, leveringen, dan is een betrouwbare mobiel computer met scanner meer dan welkom. 

Bluefields gaat voor de iets (laten we het ook noemen) iets duurdere devices op de markt. Maar dit in het voordeel van de klant op lange termijn. Bedrijfszekerheid heeft een waarde die je met goedkoop een duurkoop van maakt. Voorbeelden genoeg al meten velen het niet en beseffen dan ook niet dat ze over 3 à 5 jaar meer betaald hebben op die goedkope devices. 

Panasonic toughbooks en toughpad of  Samsung Galaxy Tab Active zijn gekend om het afleveren van degelijke betrouwbare tabletten en computers met verschillende graden van robuustheid. Wat aansluit is dat niet alleen de producten degelijk zijn, maar vooral de naverkoopservice is ingericht dat de klant zich echt geholpen voelt. 

Bij de meer klassieke mobiele opdrachten waar scanning een belangrijke rol speelt gaan we voor Zebra Computing en een reeks toestellen van Panasonic. 

Hierverder een zeer korte introductie en verwijzing naar de pagina"s van de leveranciers.

Aanvullende vragen kan u altijd bij ons terecht komen. https://www.samsung.com/be/tablets/others/galaxy-tab-active-2-8-inch-black-16gb-lte-sm-t395nzkalux/

Nuttige hardware voor je mobiele activiteiten samen met onze software Bluebeam Revu of Mobileforms

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x