Opleiding Bluebeam Revu (opfriscursus)

Bluebeam Revu is dé PDF software voor je bouwplannen klein en groot formaat (ook A0 en groter). Het biedt krachtige meet & markeringsfuncties die je vlot kan gebruiken. Het is ook een volledig PDF programma voor al je administratieve taken waar PDF documenten voorkomen.

Een opfriscursus heeft als doel je weer een ‘fris’ beeld te geven van wat de software in haar laatste editie kan betekenen voor je werk. De software blijft evolueren met zichtbare (nieuwe interface en functionaliteiten) en onzichtbare (beter werkende functies, sneller respons, …) functionaliteiten. Leer deze ontdekken om het beste uit te halen tijdens jou werk.

Je kent Bluebeam Revu (of vermoed die goed te kennen) of je werkt nog altijd met dezelfde functies sinds het begin. Misschien denk je dat dit voldoende is of zou het ook anders kunnen en met betere mogelijkheden. Laten we dit samen doornemen.

Het kan ook zijn dat je sinds het gebruik van Revu een aantal vragen hebt opgestapeld die je graag zou willen stellen. Hoe doe je dit? Kan de software dit? Of waar was dit nou weer?

Hoe staat het me je werkprofiel?  De software instellen zoals je het graag wil hebben voor je dagelijks werk. Mocht je het nog niet hebben gedaan nemen we dit ook even op om een eigen werkprofiel op te stellen.

De opfriscursus duurt 3 uur. We geven deze online, bij ons in Leuven of bij jullie.

Al kan het online, geven we deze voor een betere belevenis en een persoonlijker contact graag live.

De cursus is geschikt voor mensen die al iets weten over de software en verder wensen te gaan of bijgestaan door collega’s met iets meer ervaring.

Voor volledig nieuwe gebruikers verwijzen we deze graag naar onze cursus ‘Bluebeam Revu Basics & Advanced’.

Duur: 3 uur

Groepssessie: prijs per deelnemer (bij voldoende deelnemers en na opheffen Covid-maatregels)

Intercompany: forfaitairOpleiding Bluebeam Revu (opfriscursus)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x