Van offerte tot as-built dankzij onze PDF-software

Bluebeam Revu, PDF-software voor aannemers en installateurs
Bent u zelfstandig aannemer, HVAC-technieker of interieurafwerker en werkt u met papieren bouwplannen of met bouwplannen in pdf-formaat? Genoeg van al die paperassen en vergissingen op de werf? Vlot samenwerken met andere (onder)aannemers? Ontdek betaalbaar en gemakkelijk pdf-programma voor bouwplannen Bluebeam en start met digitaal werken.

Bluefields laat aannemers en installateurs de stap zetten naar een betere digitalisering met Bluebeam Revu®, pdf-software specifiek voor bouwplannen. Nuttig tijdens het uittekenen van een concept, opstellen van een offerte, voorbereiding en ook gedurende de uitvoerende werken!

Werkt u al digitaal?

De bouwsector is in volle beweging en als aannemer, elektricien, vloerder, schrijnwerker, schilder of keurder kan u niet achterblijven. Bluefields leidt de digitalisering van kleine en middelgrote bouwbedrijven in goede banen. Wij helpen om plannen in pdf te maken, te delen en te bewerken. Digitaal werken is zo geen tijdverlies, maar een echte stap vooruit voor uw firma! Door aan de slag te gaan met een goed programma voor pdf-plannen zoals Bluebeam bespaart u geld en tijd. Papieren bouwplannen, onduidelijke meetstaten en menselijke vergissingen maken plaats voor digitale pdf’s en gedetailleerde meetstaten die u altijd bij de hand heeft en continu kan aanpassen.

Op zoek naar een digitale oplossing voor bouwplannen en lijkt BIM u te complex? Bluebeam vervangt BIM niet, maar vult het aan. Bouwbedrijven hebben Bluebeam snel onder de knie en maken er foutloze opmetingen en offertes mee.

HVAC-bedrijven aan het woord

Wilt u graag efficiënter keuren, opmeten of budgetteren? Nieuwsgierig hoe andere HVAC-techniekers tijd besparen met digitale bouwplannen? Wij spraken met enkele vakmannen die de overstap maakten van op papier werken naar digitaal werken. Deze video toont u tal van dagelijkse voordelen van pdf-software Bluebeam.De voordelen van Bluebeam voor aannemers …

  • Overzichtelijk | Bluebeam bewaart notities, bewerkingen en vorige bestandsversies. Via filters kan u de aantekeningen van een persoon, datum of onderwerp bekijken of alle toevoegingen van uw collega oproepen. Heel handig voor het maken van het as-builtplan.
  • Toegankelijk | Meetstaten opmaken, revisies bespreken, calculaties maken, … Altijd en overal mogelijk, want Bluebeam is toegankelijk vanop uw tablet en laptop. 
  • Gezamenlijk | U kan op ieder moment meerdere partijen (onderaannemers, klanten, teamleden, …) toegang geven tot uw pdf-bestanden. Samenwerken op de werf wordt zo gemakkelijker.

Bent u een aannemer en wilt u inzetten op de digitalisering van uw kleine onderneming? We geven u graag meer informatie over de visualiseer-, markeer- en meethulpmiddelen van Bluebeam.

Krijg een presentatie ter plaatse >>

Ontvang vrijblijvend een offerte >>

Aannemer, HVAC-technieker of interieurafwerker? U werkt met bouwplannen en wilt tijd winnen? Bekijk en bewerk eenvoudig plannen met Bluebeam.

Aannemer of installateur? U werkt met bouwplannen? Bekijk en bewerk eenvoudig plannen met pdf-software Bluebeam.

De voordelen van Bluebeam voor installateurs ...

  • Gemakkelijk | Leren werken met Bluebeam is heel eenvoudig. U stelt één keer uw digitale gereedschapskist samen met standaard oppervlaktes, volumes, voorzieningen, … en maakt er nadien eindeloos veel gebruik van. Definieer zo een toolset voor ventilatie en een toolset voor verwarming en ga ermee aan de slag in al uw pdf-documenten.
  • Overzichtelijk | In Bluebeam gaat er niets verloren. Het pdf-programma bewaart uw notities, bewerkingen en vorige bestandsversies. U selecteert wat u wenst te zien in uw pdf. Vink bijvoorbeeld de opmerkingen van een collega-installateur aan of af.
  • Nauwkeurig | Met de tool kan u goede voorbereidingen treffen, denk maar aan perfecte opmetingen en correcte offertes. Bent u ter plaatse voor de montage, afwerking of controle? Dan kan u vlot teruggrijpen naar de plannen voor alle opmetingen, indelingen en details.

Bent u een installateur of keurder? We vertellen u graag alles over slim, snel en digitaal werken met bouwplannen.Van offerte tot as-built dankzij onze PDF-software

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x