Onze software Bluebeam Revu in Frankrijk

Bluefields begeleidt bedrijven in hun overstap van papieren werkmethodes naar digitale oplossingen in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, ... Om deze ambitie waar te maken, selecteerden we Bluebeam Revu®, pdf-software voor bouwplannen en Mobile Forms, mobiele oplossing voor formulieren. Beide producten hebben onze technische test met glans doorstaan, maar scoren vooral voortreffend op tijdswinst, nauwkeurigheid van gegevens en gebruiksvriendelijkheid. 

Bluebeam Revu en Mobile Forms

Bluebeam Revu

BLUEBEAM REVU

Bouwplannen zijn allesbehalve statisch, hoewel hun vorm - papier - dat in de meeste gevallen wel is. Bluebeam zet het klassieke bouwplan om in een pdf-document. Eenduidig om te bekijken, eenvoudig om te delen en overzichtelijk om te reviewen. Een hands-on tool voor tal van bouwprofessionals zoals aannemers, studiebureaus of HVAC-techniekers in Frankrijk.

Bluebeam Revu

Start hier met Bluebeam Revu

Mobile Forms

MOBILE FORMS

Formulieren printen en inscannen?  Werkbonnen, attesten en andere formulieren verspreiden en verzamelen? Voorgoed verleden tijd met Mobile Forms, de cloudoplossing die u uw formulieren digitaal aanbiedt. U vult ze in waar en wanneer u ze nodig heeft: tijdens een prospectiegesprek, opmeting of stocktelling. Deze vindt u gestructureerd terug in uw app. Een meerwaarde voor techniekers, vertegenwoordigers, logistiek medewerkers en keurders in Frankrijk.

Start hier met Mobile Forms{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x